DOLL VERHUUR

LIVE YOUR FANTASY

Onze levensechte Dolls staan geheel tot uw beschikking en zijn te huur en te koop. Ze spelen graag de hoofdrol in uw rollenspellen

Doll 2 bw-w

Doll verhuur bij BDSM at HOME

Wij laten lang gekoesterde wensen en ideeën in vervulling gaan

U hoeft zich niet alleen en eenzaam te voelen.
Onze levensechte dolls staan geheel tot uw beschikking en zijn te huur en te koop.

De huid van de dolls zijn van hoogwaardig TPE materiaal, dat levensecht aanvoelt. Ze hebben een geraamte van titanium met 36 scharnieren, waardoor de dolls alle standjes en posities aan kunnen nemen.

Onze levensechte dolls worden altijd hygiënisch door ons behandeld.

Hygiëne

– Onze Dolls zitten altijd op en top verzorgt voor u klaar. Dit kunnen wij garanderen omdat wij na iedere afspraak onze Dolls grondig reinigen met speciale hygiënische zeep, steriel water en ontsmettende alcohol.

– Onze Dolls zijn van TPE gemaakt. TPE is een zacht en elastische materiaal. Hierdoor voelen de Dolls levensecht aan. Dit hoogwaardig en duurzaam materiaal zorgt ervoor dat we onze Dolls hygiënisch schoon houden.

– Onze Dolls zijn veilig in gebruik en het is bewezen dat ze voor uw algemeen geestelijk en fysiek welzijn van groot nut en belang kunnen zijn.

– Onze Dolls zijn gekeurd en worden onderhouden volgens de regels van de GGD die in het belang zijn van de volksgezondheid. Hier dienen wij en ook u zich aan te houden.

– Onze Dolls worden geleverd met algemene voorwaarden en een bijsluiter. U wordt geacht zich daaraan te houden voor u en ieders belang. Maar vooral ook omdat onze Dolls hun goddelijke schoonheid willen behouden en nog lang u van dienst willen zijn.

– Onze verhuur Dolls zijn voorzien van een uitneembare vagina deze mag de klant houden of wordt verwijderd zodat iedere nieuwe klant kan uitgaan van uiterst hygiënische Dolls.

Tarieven

- één uur € 65,00
- Vier uur € 180,00
- Twaalf uur € 300,00

Reserveren doet u hier via de knop "Naar reserveren".

Na de reservering nemen wij contact met u op om een tijd van afhalen/ bezorgen af te spreken.

Betaling geschiedt middels een vooraf betaling. Dit kan zowel via een factuur, contant, tikkie of de pin.

Wij vragen een borg bedrag van €150 ongeacht hoelang de huurperiode is. U ontvangt de borg terug zodra wij de doll weer in goede staat terug in ontvangst nemen.

Levering en ophalen

De dolls kunnen worden afgeleverd bij u op locatie (discreet, met auto's van Moleck Meubels). U kunt de dolls ook ophalen bij ons in Rhoon (omgeving Rotterdam)

Adres:

Koperhoek 64 b – Unit 29
3162 LA  Rhoon

HEEFT U VRAGEN? NEEM DAN CONTACT MET ONS OP!

BDSM at Home logo

Volg ons op sociale media

" We vinden het belangrijk dat reviews een zo goed mogelijk beeld geven over onze producten en service. Onze beoordelingen worden daarom, onpartijdig, beheerd door WebwinkelKeur.

WebwinkelKeur heeft maatregelen getroffen om de echtheid van reviews te garanderen. Welke maatregelen dit zijn lees je hier.

Onze klanten worden niet beloond voor het schrijven van reviews. Er worden geen kortingen of andere cadeautjes gegeven.We vinden het belangrijk dat reviews een zo goed mogelijk beeld geven over onze producten en service. "