VERHUUR BDSM MEUBELS

LIVE YOUR FANTASY

Realiseer uw wildste en meest kinky fantasieën met onze uitdagende meubels en constructies.

Dominatrix stoel verhuur zww

BDSM meubel en constructie verhuur

Wij laten lang gekoesterde wensen en ideeën in vervulling gaan

Op zoek naar spanning en intense nieuwe avonturen? Realiseer uw wildste en meest kinky fantasieën met onze uitdagende BDSM constructies en meubels.
Wij bieden voor zowel de beginnende als ervaren BDSM'ers een ruim assortiment sex meubels aan, zowel om te huren als te kopen.

Voor diverse SM spellen bieden wij Andreaskruizen aan. Toe aan ultiem machtsgevoel? Dan is de comfortabele dominatrix stoel ideaal voor langdurig en uitgebreid SM-spelplezier. Voor iedereen met de nodige BDSM-ervaring is de punt sling een fantastische manier om alle posities uit te proberen, die een traditioneel bed gewoon niet toelaat.

Hygiëne

– Onze meubels staan altijd op en top verzorgt voor u klaar. Dit kunnen wij garanderen omdat wij na iedere afspraak onze meubels grondig reinigen met speciale hygiënische zeep, steriel water en ontsmettende alcohol.

– Onze meubels zijn veilig in gebruik.

– Onze meubels zijn gekeurd en worden onderhouden volgens de regels van de GGD die in het belang zijn van de volksgezondheid. Hier dienen wij en ook u zich aan te houden.

– Onze meubels worden geleverd met algemene voorwaarden en een bijsluiter. U wordt geacht zich daaraan te houden voor u en ieders belang.

Tarieven

De tarieven zijn afhankelijk van het gekozen meubel en huurperiode.
Reserveren doet u via de knop hieronder "Naar reserveren".

De tarieven worden tijdens de reservering getoond.
Na de reservering nemen wij contact met u op om een tijd van afhalen/ bezorgen af te spreken.

Betaling geschiedt middels een vooraf betaling. Dit kan zowel via een factuur, contant, tikkie of de pin.

Wij vragen een borg bedrag van €250 ongeacht hoelang de huurperiode is. U ontvangt de borg terug zodra wij het meubel(s) weer in goede staat terug in ontvangst nemen.

Levering en ophalen

De meubels kunnen worden afgeleverd bij u op locatie (discreet, met auto's van Moleck Meubels). U kunt de meubels ook ophalen bij ons in Rhoon (omgeving Rotterdam)

Adres:

Koperhoek 64 b – Unit 29
3162 LA  Rhoon

HEEFT U VRAGEN? NEEM DAN CONTACT MET ONS OP!

BDSM at Home logo

Volg ons op sociale media

" We vinden het belangrijk dat reviews een zo goed mogelijk beeld geven over onze producten en service. Onze beoordelingen worden daarom, onpartijdig, beheerd door WebwinkelKeur.

WebwinkelKeur heeft maatregelen getroffen om de echtheid van reviews te garanderen. Welke maatregelen dit zijn lees je hier.

Onze klanten worden niet beloond voor het schrijven van reviews. Er worden geen kortingen of andere cadeautjes gegeven.We vinden het belangrijk dat reviews een zo goed mogelijk beeld geven over onze producten en service. "